Roman Bitca

Bitca Roman

romanbitca.com

Dance Academy (1)

Bine ați venit în Just Friends Dance Academy 2

Танец - это потаённый язык души.

Profesorii și grupele noastre

Maria Gherța

JF Funny 6-9 ani

Perserverența la primii pași în arta dansului a micuților e o precondiție pentru o dezvoltare armonioasă.

JF Dance&Fit

Armonia fizică este cheia pentru menținerea sănătății și echilibrului în viață. Toate acestea împreună: dans, exerciții fizice, elasticitate și sănătate.

Irina Antofică

JF Candy 4-6 ani (Începători)

Aici sunt binevenite micile talente care au marea dorință de a cunoaște și a se dezvolta în sfera dansului, aici ne luăm avânt spre a cuceri marile scene ale lumii!

JF Bon-Bon 4-6 ani (Avansat)

Paradisul celor mai mici și dulci îngerași, unde predomină dragostea, armonia și buna dispoziție, este locul unde acești mici îngerași fac primii pași de dans

JF Kinder 7-9 ani (Avansat)

Locul copiilor talentați, înflăcărați, plini de energie, care au dorința arzătoare de a progresa, de a evolua pe marile scene, de a-si face noi prieteni, de a cunoaște această lume grandioasă și diferită a dansului. Împreună alegem să descoperim diverse stiluri de dans și să fim mai buni, ceea ce poate fi obținut doar prin muncă asiduă și sistematică!

Anastasia Sebova

JF Fluffy (Începători) 3-5 ani

Cei mai mici, dar și cei mai voinici ! Grupa JF Fluffy, este grupa cu cei mai dulci și energici copilași. Aici ei fac primii pași de dans, învață primile mișcări, își fac prieteni noi și încep să fie cât mai aproape de visul lor de a deveni dansatori.

JF Swan 7-10 ani

Piotr Crivoi

JF Bounce 10-14 ani

Grupa în care copilul dumneavoastră, va face cunoștință cu baza stilului hip-hop.

Studioul nostru