Roman Bitca

Bitca Roman

romanbitca.com

Dance Academy 1

Bine ați venit în Just Friends Dance Academy 1

Dansul nu este o competiție, este o plăcere!

JFDA-1 este studioul de bază al academiei, dotat cu 3 săli moderne, vestiare, baie și dușuri. În acest studiou se antrenează 8 grupe de copii și maturi, pe lângă aceasta aici își desfășoară antrenamentele baletul 2 și baletul de bază al academiei.

Profesorii și grupele noastre

Alina Șoilițî

JF Sweets 4-6 ani

Aveți un copil mega energic? Atunci aici e locul lui! Cea mai dulce și energică grupă unde copiii zâmbitori și hazlii fac primii pași în lumea dansului, pași micuți dar încrezuți!

JF Sunshine 7-9 ani

Atunci cînd copilul are mult entuziasm locul lui e la noi în sală, în grupa JF Sunshine, unde copiii se dezvoltă și devin mai responsabili și organizați, aici îi pregătim de urmatoarea etapă a vieții-școala!

JF Bosses 10-14 ani

O grupă responsabilă care acceptă orice provocare, progresează nu pe zile dar pe secunde, iar performanțele și prestațiile acestora le puteți vedea la concerte cât și la emisiuni televizate!

Igor Munteanu

JF Ballet

Visezi la scena mare? Vreai să apari pe micile ecrane dar nu știi unde să te dezvolți pe acest segment? Vino cu noi în marea familiei a dansului, alături de Just Friends Ballet!

Ștefan Dănilă

JF Basic & JF Progressive

Îți place dansul? Dar nu ai curaj să încerci? Grupa JF Basic și JF Progressive e pentru tine, aici vei face cunoștință cu dansul modern cât și cu cel clasic, vei avea parte de lecții diversificate și productive. Vino alături de noi în lumea dansului!

Mădălina Volentir

JF Dancing Moms

Îți place dansul? Dar nu ai curaj să încerci? Dansurile pentru mămici o combinație perfectă pentru tonifiere și menținerea formei fizice generale

Piotr Crivoi

JF Lucky 10-15 ani

Ai dorință să înveți să dansezi hip-hop ? Încearcă împreună cu JF Lucky. Aici nu doar vei învăța să dansezi, aici vei găsi prieteni noi și te vei încărca cu energie pozitivă.

JF Lucky Kids 7-10 ani

Lesi Mancoș

JF Teenagers 14+ ani

Studioul nostru