Roman Bitca

Bitca Roman

romanbitca.com

Dance Academy 1

Bine ați venit în Just Friends Dance Academy 1

Dansul nu este o competiție, este o plăcere!

JFDA-1 este studioul de bază al academiei, dotat cu 3 săli moderne, vestiare, baie și dușuri. În acest studiou se antrenează 8 grupe de copii și maturi, pe lângă aceasta aici își desfășoară antrenamentele baletul 2 și baletul de bază al academiei.

Profesorii și grupele noastre

Burciu Victoria

JF Panda 4-6 ani

Aveți un copil mega energic? Atunci aici e locul lui! Cea mai dulce și energică grupă unde copiii zâmbitori și hazlii fac primii pași în lumea dansului, pași micuți dar încrezuți!

Igor Munteanu

JF Ballet

Visezi la scena mare? Vreai să apari pe micile ecrane dar nu știi unde să te dezvolți pe acest segment? Vino cu noi în marea familiei a dansului, alături de Just Friends Ballet!

Iamblea Alina

JF Rockers 10-14 ani

Damaschin Valeria

JF Dancing Moms

JF Couple

Eremia Dorin

JF Performance 10-15 ani

O grupă responsabilă care acceptă orice provocare, progresează nu pe zile dar pe secunde, iar performanțele și prestațiile acestora le puteți vedea la concerte cât și la emisiuni televizate!

Enescu Magdalena

JF Flames 7-9 ani

Atunci cînd copilul are mult entuziasm locul lui e la noi în sală, în grupa JF Sunshine, unde copiii se dezvoltă și devin mai responsabili și organizați, aici îi pregătim de urmatoarea etapă a vieții-școala!

Studioul nostru